آشپزی

پخت نان با هوش مصنوعی

نانواهای بریتانیایی در تلاشند تا پخت نان در مقیاس صنعتی را به هوش مصنوعی بسپارند.

26 تیر 1398

سالاد برنج هندی؛ غذایی گیاهی و مقوی

سالاد هندی با کشمش و بادام، مناسب برای کسانی که مشتاق غذا های گیاهی و مقوی هستند.

16 خرداد 1398

دستورپخت آسان فلافل گیاهی

فلافل اغلب خوشمزه است، اما نه فقط طعمش بلکه بافت و اندازه آن هم مهم است. یک فلافل خوب باید در بیرون تُرد باشد و در درون نرم ولی نه خمیری. فلافل ها نباید زیاد سنگین باشند، کافی است بشود آنها را با چنگال خورد. ولی البته بیشتر ما فلافل را با نان (معمولی یا ساندویچی)...

23 فروردین 1398
تعداد: (23)