خورشت بیج بیج، غذای محبوب مازندرانی

به گزارش مجله فوتبال، استان های شمالی کشور به علت دارا بودن اقلیم خوب و زمین های حاصلخیز خاستگاه انواع خوراک ها و غذا های محلی و سنتی هستند.

خورشت بیج بیج، غذای محبوب مازندرانی

خطه شمال ایران با نعمت های فراوان متنوع ترین و بیشترین نوع غذا را دارد که بسیار خوشمزه، پر هوادار و مقوی هستند. خورشت بیج بیج یکی از غذا های سنتی و محبوب مازندارنی هاست که جزء غذا های اصلی آن ها محسوب می گردد. این خورشت دستور پخت بسیار ساده ای دارد؛ بعلاوه یک غذای مفید و مقوی برای بچه ها است. در این بخش از آشپزی مجله فوتبال طرز تهیه خورشت بیج بیج را تقدیم شما کاربران گرامی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه خورشت بیج بیج

  • گوشت چرخ نموده: 300 گرم
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم
  • آب نارنج یا آبغوره: 1 فنجان
  • روغن: به اندازه لازم

طرز تهیه خورشت بیج بیج

مرحله اول

ابتدا پیاز را پوست و خرد کنید. پیاز خردشده را داخل یک قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید تا پیاز نرم و سبک گردد. سپس کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز گردد. حدود یک دقیقه گوشت را با پیاز تفت بدهید و باز هم کمی نمک با زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

گوجه فرنگی را با رنده ریز رنده یا با با دستگاه میکس کنید و به قابلمه خورشت اضافه کنید. سپس رب گوجه را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. حدود یک دقیقه صبر کنید تا گوجه و رب با هم تفت بخورند.

مرحله چهارم

در این مرحله دو لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید. ابتدا صبر کنید تا خورشت به جوش بیاید. سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید حدود یک تا یک ساعت و نیم خورشت با حرارت کم بپزد و به روغن بیفتد. در این فاصله گاهی در قابلمه را باز کنید و خورشت را هم بزنید.

مرحله پنجم

سیب زمینی را پوست کنید و به صورت مکعبی برش بزنید؛ سپس داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله ششم

ده دقیقه آخر پخت خورشت آب نارنج یا آبغوره را به قابلمه اضافه کنید. وقتی خورشت بیج بیج شما کاملا جا افتاد، آن را داخل ظرف سرو بکشید و سیب زمینی های سرخ نموده را روی آن بریزید. این خورشت خوشمزه را همراه با کته و چاشنی خوشمزه شمالی، این دختر لوس شمالی معروفیت جهانی دارد میل کنید.

نکته برای تهیه خورشت بیج بیج

غلظت این خورشت کاملا سلیقه ای است. برخی ها خورشت بیج بیج را به صورت غلیظ تر و برخی دیگر آبکی تر می پسندند؛ بنابراین اندازه آبی که به این خورشت اضافه می کنید، به ذائقه شما بستگی دارد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی ایرانی و محلی، لای پلو قشقایی با طعمی بی نظیر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "خورشت بیج بیج، غذای محبوب مازندرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت بیج بیج، غذای محبوب مازندرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید