به این دلایل هرگز آخر شب غذا نخورید

به گزارش مجله فوتبال، هنگامی که آخر شب شام می خورید باعث بروز چندین مشکل برای معده می گردد، زیرا غذا به درستی هضم نمی گردد و اسید در معده بیش از حد ترشح می گردد.

به این دلایل هرگز آخر شب غذا نخورید

اگر شما جزو کسانی هستید که شب ها دیروقت غذا می خورند این مطلب را بخوانید تا بدانید که چرا این کار مضر است.

تایمزسوفاندیا نوشت: در طول روز سعی می کنیم مواد غذایی سالم و مقوی بخوریم، اما فقط یک وعده غذایی اشتباه در زمان نامناسب یک روز سخت و پرکوشش را خراب می نماید. تمام رژیم های غذایی حاوی کربوهیدرات کم و پروتئین زیادی که دنبال می کنیم، ورزش هایی که انجام می دهیم و مقدار کالری آنالیز شده به علت یک وعده غذایی اشتباه از بین می روند.

هنگام کار، اواخر شب یا زمان تماشای برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خود اغلب احساس گرسنگی می کنیم که بیشتر منجر به مصرف غذا های سنگین یا بی ارزش می گردد. اگر شما در زمره کسانی هستید که غالبا شب ها دیروقت غذا می خورند در ادامه خواهید خواند که چرا انجام این کار مضر است.

اواخر شب به طور معمول 3 ساعت قبل از خواب دیر تلقی می گردد، بنابراین اگر در طول روز کار می کنید و از ساعت 12 نیمه شب تا 8 صبح می خوابید دیروقت برای شما ساعت 9 شب تا 12 نیمه شب است.

در انتها روز بدن تمام مواد دریافتی را متابولیزه می نماید و اگر آنقدر فعال نباشید که از انرژی جذب شده از آن بهره ببرید در بدن به صورت چربی ذخیره می گردد که در نهایت منجر به بروز مشکلاتی برای سلامتی می گردد.

مطالعات پزشکی اخیر نشان می دهد غذا خوردن بین ساعات 12 ظهر تا 11 شب منجر به افزایش سطح قند خون، انسولین و کلسترول در مقایسه با غذا خوردن بین ساعت 8 صبح تا 7 بعدازظهر می گردد، بنابراین اگر هدف شما کاهش چربی بدن یا کلسترول بدن است باید عادت های غذایی خود را در اواخر شب کنترل کنید.

عوارض دیر غذا خوردن چیست؟

همانطور که در زیر ذکر شده است چند اثر اصلی غذا خوردن دیروقت وجود دارد:

اختلال در خواب: افرادی که دیر غذا می خورند به طور معمول دیر هم می خوابند. این امر منجر به چرخه خواب آشفته می گردد، بعلاوه می تواند علت سردرگمی رویا های شبانه نیز باشد.

هضم ضعیف: هنگامی که آخر شب شام می خورید باعث بروز چندین مشکل برای معده می گردد، زیرا غذا به درستی هضم نمی گردد و اسید در معده بیش از حد ترشح می گردد.

افزایش وزن: متابولیسم بدن در طول شب کند می گردد، بعلاوه به مقدار زمان روز در سوزاندن کالری موثر نیست، بنابراین دیر غذا خوردن منجر به افزایش وزن می گردد.

تاثیر بر سلامت روان: هنگامی که درست نخوابیده باشید احساس تحریک و بدخلقی می کنید. به علت دیر غذا خوردن ساعت بدن شما به هم می ریزد و این امر منجر به احتمال بیشتری برای بروز افسردگی و اضطراب می گردد.

افزایش فشار خون: خوردن و خواب دیر وقت منجر به ابتلا به فشار خون و دیابت می گردد.

اگر اواخر شب احساس گرسنگی کنیم چه باید کرد؟

حتی اگر بعد از کوشش زیاد یا به علت یک روز طولانی کاری و بعد از زمان عادی شام خوردن خود احساس گرسنگی می کنید، در اینجا چند راهنما برای غلبه بر این روند شرح داده شده است:

آیا واقعا گرسنه هستم: اگر یک شام متعادل خورده اید، در واقع دیگر به غذا خوردن نیازی نیست. گرسنگی ممکن است مبدل به چیز دیگری باشد، بنابراین همواره از خود بپرسید: آیا واقعا گرسنه هستم؟

از مصرف کربوهیدرات ها دوری کنید: این امر به شما در جلوگیری از افزایش زیاد سطح قندخون یاری می نماید و به بدن فرصت کمتری برای ذخیره قند خون اضافی به عنوان چربی می دهد.

مواد غذایی سرشار از فیبر مصرف کنید: افزودن بعضی از میان وعده های غنی از فیبر در رژیم غذایی نه تن ها شما را راضی و سیر نگه می دارد بلکه باعث بهبود هضم غذا برای خواب بهتر نیز می گردد.

منبع: دکتر سلام

منبع: فرادید

به "به این دلایل هرگز آخر شب غذا نخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به این دلایل هرگز آخر شب غذا نخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید