طرز تهیه پپرونی خانگی

به گزارش مجله فوتبال، انواع پیتزا خیلی متنوع هستن و ما میتونیم با تغییراتی که در مواد روی نون پیتزا میدیم هر دفعه یه طعم و مزه و شکل ظاهری جدید داشته باشیم مثل پیتزای خوشمزه این مطلب یعنی پیتزای پپرونی

طرز تهیه پپرونی خانگی

به گزارش مجله فوتبال به نقل از همشهری

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی

خمیر پیتزا (طرز تهیه خمیر پیتزا رو اینجا ببینین)

کالباس یا سوسیس پپرونی

فلفل سبز

زیتون

پنیر پیتزا

مقدار مواد رو ذکر نکردم چون به مقدار پیتزایی که تصمیم دارین درست کنین و همچنین اینکه چقدر پیتزا رو پر مواد یا کم مواد دوست دارین بستگی داره

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا به ازای پیتزای یک نفره

2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1/2 قاشق چایخوری زیره سیاه

1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا

نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه پیتزا پپرونی

برای تهیه این پیتزا ابتدا قالبمون رو کمی چرب نموده و روی سطحش هم کمی آرد میپاشیم تا بعدا خمیر به کف ظرف نچسبه.

حالا خمیر پیتزا رو روی سطح قالب کاملا پهن میکنیم و میذاریم برای یه ربع تا نیم ساعت بمونه و یکم پف کنه. اینکه ضخامت خمیر رو چقدر در نظر بگیرین به سلیقه خودتون بستگی داره

تا خمیر استراحت میکنه سس پیتزا رو درست میکنیم به این صورت که همه مواد سس رو داخل ماهیتابه میریزیم و با هم تفت میدیم تا داغ بشن و کمی مزه همو بگیرین. چون این پیتزا باید تند باشه بهتره فلفلش رو به اندازه کافی بریزین.

درست کردن سس

حالا سس رو روی خمیر پخش میکنیم بهتره یک سانت دور خمیر خالی بمونه تا بعد از پخت پیتزا شکیل تر باشه.

اضافه کردن سس به خمیر

بعد زیتون رو که حلقه ای بریدیم، فلفل سبز حلقه ای برش شده و به مقدار دلخواه پنیر پیتزا رو روی خمیر پخش میکنیم.

ریختن مواد روی سطح پیتزا

حالا کالباس هارو هم روی مواد میذاریم و کمی پنیر هم روشون میپاشیم و درنهایت پیتزا رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده میذارم تا هم خمیر بپزه و هم پنیر آب بشه و پنج دقیقه آخرم گریلو روشن میکنیم تا پنیر طلایی بشه.

اضافه کردن کالباس پپرونی

حالا پیتزای تند پپرونی ما حاضره … نوش جون

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه پپرونی خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پپرونی خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید